Udgivet i

Er du vores næste kunde?

3D Print til undervisning


LAB3D-Udlejning er måske en løsningen for jer! Vi giver jer muligheden for at tage 3D teknologi med ind i jeres undervisning. Uden den store erfaring fra jeres side. Vi tager os at alt det tekniske. Og sørger for at i er klædt godt på, til er tage 3D print med i undervisning.

IMG_7155-1

By Andreas Soll

Udlejning blive hurtigt en eftertragtet ting ved os, efter at have set hvad vi kunne skabe med 3D print! Men teknikken var en udfordring, det er den ikke mere! Funger tingene ikke som de skal, går det ud over undervisningen. Det skal ikke ske ved os! Derfor følger der service aftale med ved leje af vores printer. Det betyder at hvis teknikken ikke virker, så ringer man blot til os, også tager vi os af problemet!

Det handler om tillid! Tingene skal fungere hvis det skal bruges i undervisning. Halve løsninger er ikke en mulighed. Da det berøre mange folk hvis det ikke virker..!  

Står du med overvejelserne omkring 3D print i undervisningen? Kontakt os helt uforpligtende til en snak, Så hjælper vi jeg på rette vej. Med en løsning som alle kan få gavn af 🙂 

Vi kommer også gerne ud og fremviser 3D print for jer, og lader jeg prøve kræfter med det 🙂  

Var det starten på et eventyr, eller var det lysten til at give noget viden videre? Vi ved det faktisk ikke! Men fremad gik det hurtig!

D. 01-03-2019 blev dagen hvor vores virksomhed gik online og tog imod kunder for første gang! Det tog hurtig fart, folk fik øjnene op for en høj service og den bedste kvalitet til en god pris!

Januar 2020 havde vores printerfarm printet i mere end 72.000 timer! Dette kun på 270 dage, imponerende!

Følg os eller kontakt os her