Udgivet i

Undervisning

Undervisning i 3D print

Vidste du, at hvis du lejere en 3D printer ved os (Premium/Master pakken) er der undervisning til alle lærer med i pakken. så er alle klædt 100% på til opgaven 

By Tobias Schjønberg

Det hele startet tilbage i marts 2017, hvor vi købte en billigt 3D printer, vi bliv hurtig grebet af 3D teknologen og dens mange muligheder. 
Det gik hurtig fra kun at 3D printe, til også at lave vores egne 3D tegninger og designes. Efter rigtig mange 100 timers print, valgte vi den 1. marts 2019 at starte firmaet LAB3D, med fokus på 3D print i høj kvalitet og designes af alt mellem himmel og jord.
 
Der er sket rigtig meget siden vi startet, og nu er vi klar til at tage det næste skridt, nemlig udlejning af 3D Printere. Men ikke bare udlejning, vi har lavet 3 pakker, hvor der i 2 af dem er undervisning med til alle underviser, så i er klædt 100% på til opgaven. Hvis man vælger pakke 1, kan man selvfølgelig tilkøbe et kursus i det, til en pris på 2.495 kr.

Står du med overvejelserne omkring 3D print i undervisningen? Kontakt os helt uforpligtende til en snak, Så hjælper vi jer på rette vej. Med en løsning som alle kan få gavn af 🙂 

Vi kommer også gerne ud og fremviser 3D print for jer, og lader jeg prøve kræfter med det 🙂