Udgivet i

Undervisning

Undervisning i 3D print

Vidste du, at hvis du lejere en 3D printer ved os (Premium/Master pakken) er der undervisning til alle lærer med i pakken. så er alle klædt 100% på til opgaven 

By Tobias Schjønberg

Det hele startet tilbage i marts 2017, hvor vi købte en billigt 3D printer, vi bliv hurtig grebet af 3D teknologen og dens mange muligheder. 
Det gik hurtig fra kun at 3D printe, til også at lave vores egne 3D tegninger og designes. Efter rigtig mange 100 timers print, valgte vi den 1. marts 2019 at starte firmaet LAB3D, med fokus på 3D print i høj kvalitet og designes af alt mellem himmel og jord.
 
Der er sket rigtig meget siden vi startet, og nu er vi klar til at tage det næste skridt, nemlig udlejning af 3D Printere. Men ikke bare udlejning, vi har lavet 3 pakker, hvor der i 2 af dem er undervisning med til alle underviser, så i er klædt 100% på til opgaven. Hvis man vælger pakke 1, kan man selvfølgelig tilkøbe et kursus i det, til en pris på 2.495 kr.

Står du med overvejelserne omkring 3D print i undervisningen? Kontakt os helt uforpligtende til en snak, Så hjælper vi jer på rette vej. Med en løsning som alle kan få gavn af 🙂 

Vi kommer også gerne ud og fremviser 3D print for jer, og lader jeg prøve kræfter med det 🙂  

Udgivet i

Workshops

Workshops

LAB3D er et firma, der har specialiseret sig i at 3D printe. Vi har derfor en stor erfaring indenfor emnet, og en let forståelse for hvordan teknologien fungere.

 

IMG_7155-1

By Andreas Soll

LAB3D er et firma, der har specialiseret sig i at 3D printe. Vi har derfor en stor erfaring indenfor emnet, og en let forståelse for hvordan teknologien fungere.

Det vil bære tydeligt præg i vores Workshops eller kursus til undervisere, da alle udfordringer vil kunne blive forklaret og ikke kun løst!

Dette er meget vigtig at kunne for at få de bedste muligheder med 3D print!

 

 

 

“I 2019 printende LAB3Ds 3D printerfarm 72.000 timer , det blev gjort på kun 270 dage! Det betyder tydeligt, at vi har godt styr på 3D print. ellers ville dette ikke være muligt”

Har du et firma det skal have en anderledes dag, men stadig meget lærerig? Eller er du lære på en skole, som kunne have interesse i at give dine elever en lærerig udfordring. Så tøv ikke med at bestille et workshop ved LAB3D. 

Vi laver On location Workshops, så det eneste i skal have klar, er et lokale og det gode humør 😉 

 Hvert Workshops bliver skræddersyet til at passe til jeres niveau, og intet niveau er for lavt. De sjovest Workshops er nemlig ofte dem der aldrig har prøvet 3D-Print før 😊 

Workshops vare typisk 3 timer, men bare rolig! Vi kan snakke i flere dage hvis ikke vi  bliver stoppet 😉 

Vi anbefaler ikke workshops på under 3 timer. 

Priser:

Workshops: Fra 2499kr  

Udgivet i

Er du vores næste kunde?

3D Print til undervisning


LAB3D-Udlejning er måske en løsningen for jer! Vi giver jer muligheden for at tage 3D teknologi med ind i jeres undervisning. Uden den store erfaring fra jeres side. Vi tager os at alt det tekniske. Og sørger for at i er klædt godt på, til er tage 3D print med i undervisning.

IMG_7155-1

By Andreas Soll

Udlejning blive hurtigt en eftertragtet ting ved os, efter at have set hvad vi kunne skabe med 3D print! Men teknikken var en udfordring, det er den ikke mere! Funger tingene ikke som de skal, går det ud over undervisningen. Det skal ikke ske ved os! Derfor følger der service aftale med ved leje af vores printer. Det betyder at hvis teknikken ikke virker, så ringer man blot til os, også tager vi os af problemet!

Det handler om tillid! Tingene skal fungere hvis det skal bruges i undervisning. Halve løsninger er ikke en mulighed. Da det berøre mange folk hvis det ikke virker..!  

Står du med overvejelserne omkring 3D print i undervisningen? Kontakt os helt uforpligtende til en snak, Så hjælper vi jeg på rette vej. Med en løsning som alle kan få gavn af 🙂 

Vi kommer også gerne ud og fremviser 3D print for jer, og lader jeg prøve kræfter med det 🙂  

Var det starten på et eventyr, eller var det lysten til at give noget viden videre? Vi ved det faktisk ikke! Men fremad gik det hurtig!

D. 01-03-2019 blev dagen hvor vores virksomhed gik online og tog imod kunder for første gang! Det tog hurtig fart, folk fik øjnene op for en høj service og den bedste kvalitet til en god pris!

Januar 2020 havde vores printerfarm printet i mere end 72.000 timer! Dette kun på 270 dage, imponerende!

Følg os eller kontakt os her