Double-sided Textured PEI Powder-coated Spring Steel Sheet

Varenummer (SKU): 200300 Kategori:

Beskrivelse

OVERSIGT:

MK52-varmeplade har indstøbt magneter med høj Curie-temperatur. Disse magneter er i stand til fast at holde pladerne på din printer.

Denne plade er meget svær at beskadigegøre, da den er pulverlakeret metal. Hvis en opvarmet dyse skulle komme ned i pladen, kan pladen sprede varmen og undgår skade. Pulverbelægning giver også overfladen et tydeligt tekstureret look, der vil være synlig på dine print. Den strukturerede overflade skjuler det meste af mekaniske skader forårsaget af værktøj. Kun toppen af ​​de små buler kan ridses, hvilket ikke vil blive synligt på den printet ​​modellen.

ADVARSEL:

Rengør aldrig denne tekstureret PEI pulverlakeret metal plade med acetone! Dette vil skabe mikrofrakturer i PEI-tekstur, hvilket vil gøre overfladen forringet over tid.

Bemærk:

Dette er en Forbrugsdele, og dækkes ikke af garantien, da belægningerne er designet til at formindskes med tiden, medmindre der er opstået en fejl på grund af materialefejl eller udførelse. Kosmetisk skade, ridser, buler, revner eller anden kosmetisk skade, er heller ikke dækket af garantien. Kun defekte plader ved ankomst er dækket af garantien.