Lab3d service

Ved LAB3D er du i sikre hænder, vi tager os af teknikken! I skal blot sørge for det gode humør 🙂  

Kommunikation

Vi syntes at god Kommunikation er vigtig i et godt samarbejde, derfor får i fri adgang til vores vagt telefon 24 timer i døgnet!

on location

Vi kommer til jer, om det er til en uforpligtende fremvisning eller en snak om 3D print. Så møder vi jer altid hvor i har tid, og når i har tid!

Mange fordele

Med en aftale ved os, for du adgang til et nemt bestillings system. Med mange fordelagtige priser!

Unge menesker, i første prioritet

Vi har muligheden for at gøre undervisningen sjovt! Hvorfor skulle man så ikke gøre det? 😉

Undervisnings materiale med i prisen

Med til udlejnings printer får du også undervisnings materiale med. Dette foregår med et elev login på vores hjemmeside.

Workshop

Ved leje af en printer følger der også en gang årligt et 3D printer workshop med. Det betyder at vi kommer ud med flere printere. Og "nørder" med eleverne. Det kunne f.eks. være til en fagdag 🙂

om Udlejning

Det handler om at fange de unge menesker! Og få dem til at gribe muligheden for at bruge 3D print og 3D teknologien til at være innovative og kreative! I vil meget hurtig opleve at eleverne vil tænke alt i 3D print. Lige pludselig kan alt laves på en 3D printer. Det hele handler om X Y Z og når man har en forståelsen for det. Så kan man næsten ikke stoppe igen. Vi taler af erfaring!  😉 

Lejer du  en 3D printer ved LAB3D, vil du ikke kun få en printer! Du vil få afgang til mange fordele, kontakt vores sælger via kontakt formularen på siden her. Eller skriv en mail til salg@lab3d.dk så kontakter de dig!   

Nogle af vores fordele